Sara's trädgård

Sara's trädgård

Om Saras Trädgård.

Välkommen till min trädgård och min ateljé. Lämna gärna kommentarer, ska bli roligt att höra vad ni tycker och tänker.
Öppen Trädgård 2015! Följande datum kommer vi ha öppet mellan kl. 13 - 17:
23-24 maj
13-14 juni
18-19 juli
Vi medverkar dessutom på följande evenemang:
Trädgårdsfest på Strömsfors bruk 29:e mars
Fjärilsfest på Sunnabäcken, Fotskäl, 1-2 augusti.
Se mer på
www.brenne.se
För att kontakta mig maila till info at brenne.se
Om mig
Sara Brenne
Född 1974
Har varit entusiastisk trädgårdsägare sedan 1994. Delar min plätt på jorden med maken Magnus, sonen Noel och dottern Tindra.
Hjärtligt välkomna !

Laddade för Liseberg

InspirationPosted by Sara Brenne Wed, May 07, 2014 11:11:27

Sista glasyrbränningen är avklarad och nu är vi laddade inför Lisebergs Trädgårdsdagar. Ni kommer väl dit? 8-11 maj är datumen. Jag och maken kommer stå och sälja keramiken som jag gjort under vintern, kul!
Vi kommer ha med oss koppar och skålar men främst saker tänkta till trädgården som den här fågelmataren att hänga talgbollar i, jag har själv en hängande i trädgården och den har hängt ute i två år nu och är fortfarande lika fin året om.
Med följer även smycken, knoppar till trädgårdens stödpinnar, dekormosaik för er som gíllar att göra saker till trädgården i betong, mosaikbitarna i form av blommor fjärilar och katter kan verkligen bli pricken över i på en betongkruka tex. Med följer ochså en del skulpturer i keramik där varje skulptur är helt unik och kanske passar för att smycka din trädgård?!

Välkomna! Sara


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.