Sara's trädgård

Sara's trädgård

Om Saras Trädgård.

Välkommen till min trädgård och min ateljé. Lämna gärna kommentarer, ska bli roligt att höra vad ni tycker och tänker.
Öppen Trädgård 2015! Följande datum kommer vi ha öppet mellan kl. 13 - 17:
23-24 maj
13-14 juni
18-19 juli
Vi medverkar dessutom på följande evenemang:
Trädgårdsfest på Strömsfors bruk 29:e mars
Fjärilsfest på Sunnabäcken, Fotskäl, 1-2 augusti.
Se mer på
www.brenne.se
För att kontakta mig maila till info at brenne.se
Om mig
Sara Brenne
Född 1974
Har varit entusiastisk trädgårdsägare sedan 1994. Delar min plätt på jorden med maken Magnus, sonen Noel och dottern Tindra.
Hjärtligt välkomna !

Tackar och bockar.

TrädgårdPosted by Sara Brenne Tue, July 28, 2015 20:10:00
Tack alla ni som besökt oss i sommar när vi haft öppen trädgård! Jag hoppas att ni haft en trevlig stund och blivit inspirerade till nya stordåd i trädgården :-). Nu har vi inte några fler öppet helger i år men vi kommer medverka på andra evenemang. Nu närmast blir det Fjärilsfest på Sunnanbäckens gård i Fotskäl 1-2 augusti, det blir fler som visar sina konstverk i glas, betong och måleri. Samt en hel del godsaker för den fikasugne, för barnen finns pyssel och ponnyridning.
Livet i trädgården fortsätter som vanligt, i år har varit ett riktigt rosår, efter en mild vinter och en sommar med mycket regn slår rosorna blomrekord, här vackra klätterrosen `Valdemar´.
Här en vacker närbild på blommorna som står sig riktigt länge, detta är en frisk ros, den kan frysa tillbaka hårda vintrar, men kommer alltid igen.
Annars känns det lite som om trädgården tagit en andnings paus i det kalla och regniga vädret, fält vädden blommar ändå fint både på ängen och i trädgården. Nu hoppas jag på lite rejäl sensommarvärme så dahlior och annat kommer till sin rätt.

Ha det gott!

Sara

  • Comments(0)//garden.brenne.se/#post221