Sara's trädgård

Sara's trädgård

Om Saras Trädgård.

Välkommen till min trädgård och min ateljé. Lämna gärna kommentarer, ska bli roligt att höra vad ni tycker och tänker.
Öppen Trädgård 2015! Följande datum kommer vi ha öppet mellan kl. 13 - 17:
23-24 maj
13-14 juni
18-19 juli
Vi medverkar dessutom på följande evenemang:
Trädgårdsfest på Strömsfors bruk 29:e mars
Fjärilsfest på Sunnabäcken, Fotskäl, 1-2 augusti.
Se mer på
www.brenne.se
För att kontakta mig maila till info at brenne.se
Om mig
Sara Brenne
Född 1974
Har varit entusiastisk trädgårdsägare sedan 1994. Delar min plätt på jorden med maken Magnus, sonen Noel och dottern Tindra.
Hjärtligt välkomna !

Flitens lampa.

TrädgårdPosted by Sara Brenne Thu, April 09, 2015 20:10:26
Det har varit fullt upp på sista tiden, tack snälla ni för alla snälla kommentarer vår monter fick på strömsfors trädgårdsfest. Påsken var verkligen en underbar arbetshelg i trädgården, som vi har längtat efter att få sätta igång ordentligt!
Snälla grannen Jonny har hjälpt till och tillsammans med maken trollar de fram en vacker stenmur, som ska rama in de nedre delarna av trädgården mot hagarna. Bilder på projektet kommer snart.
Själv har jag rensat, planterat och sått! De fina krukorna med penséer som vi hade med på strömsfors har fått flytta in vid pergolan. En lite tjuvstart av de krukplanteringar som jag tänkt mig att ha där.
I trädgården har nunneört, vårstjärnor och tidiga narcisser börjat ta över efter krokusar och snödroppar. Men ännu ser det lite tomt ut ska bli härligt när det börjar grönska på allvar.
Det ska bli spännande att se hur långt vi hinner komma med våra nya trädgårdsprojekt innan vi har öppen trädgård i maj. Tills dess fortsätter jag rapportera här hur våren fortskrider.

Ha det skönt i vårsolen! Sara


  • Comments(0)//garden.brenne.se/#post213