Sara's trädgård

Sara's trädgård

Om Saras Trädgård.

Välkommen till min trädgård och min ateljé. Lämna gärna kommentarer, ska bli roligt att höra vad ni tycker och tänker.
Öppen Trädgård 2015! Följande datum kommer vi ha öppet mellan kl. 13 - 17:
23-24 maj
13-14 juni
18-19 juli
Vi medverkar dessutom på följande evenemang:
Trädgårdsfest på Strömsfors bruk 29:e mars
Fjärilsfest på Sunnabäcken, Fotskäl, 1-2 augusti.
Se mer på
www.brenne.se
För att kontakta mig maila till info at brenne.se
Om mig
Sara Brenne
Född 1974
Har varit entusiastisk trädgårdsägare sedan 1994. Delar min plätt på jorden med maken Magnus, sonen Noel och dottern Tindra.
Hjärtligt välkomna !

Augusti 2014

TrädgårdPosted by Sara Brenne Tue, February 03, 2015 15:15:14
Samma vy nu och i augusti, vilken skillnad. Nu längtar jag intensivt efter grönska. Men samtidigt är jag glad att snön ligger djup och skyddar alla slumrande växter.
Föråden med lagrade grönsaker börjar tryta men jag har faktiskt två pumpor som ligger i köket och ser helt oberörda ut av den långa lagringstiden i värme! Men smaken av solmogna tomater känns ännu långt borta, det blir att hålla till godo med blaskiga vintertomater från affären. Så här såg det ut i augusti.
Något som inte funkade så bra förra sommaren var mina dahlior som borde ha varit som bäst i augusti men de tjurade och ville inte blomma troligen blev de för torra eftersom de stod i krukor och sommaren var ju ovanligt varm. även petuniorna på källartrappen tappade orken och fick bytas mot krysantemum.
Men i perennrabatten bjöd den rödbladiga kärleksörten på färgsprakande föreställning.

En ny kärlek under 2014 var Tagetes patula som växte kraftigt och blommade intensivt. Den växte faktiskt lika bra både i rabatt som i kruka. Till våren sår jag nya plantor för detta är en sommarblomma jag inte vill vara utan. Men tills vårvärmen kommer får jag väl krypa in i barnens snöhydda och gå i ide.

Ha det gott!

Sara

  • Comments(0)//garden.brenne.se/#post207